У Сумах працівники служби порятунку допомогли непритомній жінці з 6-річною дитиною

На лінію екстреного виклику «101» надійшла інформація про необхідність надання допомоги в м. Середина-Буда на вул. Сумській. Телефонувала жінка, яка повідомила, що у квартирі зачинилася її донька. На місце виклику виїхало відділення 21-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Стурбована господарка помешкання пояснила, що півторарічна дівчинка знаходиться в одній із кімнат, яку дитина випадково зачинила на нічний замок. Рятувальники заспокоїли жінку і за допомогою спецінструменту відчинили міжкімнатні двері. Щаслива мати обняла доньку і подякувала фахівцям за надану допомогу.

Читати також: Замість лікарні та громад депутати дали 18 мільйонів для чиновників Сумського району

12 лютого о 01:59 вже сумські рятувальники були викликані на проспект Шевченка обласного центру. За інформацією працівників поліції у квартирі опинилися зачиненими мати з 6-річною донькою. За попередніми даними, жінка була непритомна. Про це стало відомо від матері господарки помешкання, яка розмовляла з дитиною по телефону. Працівники Служби порятунку спецінструментом відчинили двері і до квартири змогли потрапити лікарі для надання необхідної допомоги.

Всього до операцій з надання допомоги залучалося 7 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

ДСНС 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *