У Сумах виготовляли контрафактний алкоголь під брендом “Горобина”

Співробітники Управління Служби безпеки України в Сумській області у взаємодії з Головним управлінням Державної фіскальної служби області під процесуальним керівництвом прокуратури блокували нелегальне виробництво фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів.

Співробітники СБУ встановили, що житель Сум в одному з місцевих гаражних кооперативів організував підпільне виробництво алкогольних напоїв під брендом «Горобина» для подальшої реалізації через мережу магазинів обласного центру.

15 квітня в Сумській області зареєстровано два випадки суїциду

В ході проведення обшуків за місцем розташування підпільного цеху правоохоронці вилучили майже тонну спиртовмісної речовини і велика кількість готових контрафактних лікеро-горілчаних виробів. Виявлено також обладнання для закупорювання пляшок, етикетки з логотипом легального виробника, пробки з відповідним маркуванням, порожню тару, підготовлену для розливу.

В рамках кримінального провадження, відкритого слідчими ГУ ДФС України в Сумській області за ч. 2 ст. 204, ч. 3 ст. 212 і ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України, тривають невідкладні слідчі дії, повідомляє сайт СБУ.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *