У Сумах з початку року 220 хибних викликів на 102

За завідомо неправдивий виклик патрульні склали на сумчанина адмінматеріал

Нещодавно екіпаж патрульних отримав повідомлення про вчинення шахрайських дій. Інспектори миттєво прибули на місце виклику та зустріли заявника.

На Сумщині прокуратура не дала заробити на придбанні амбулаторії [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/region/na-sumshhini-prokuratura-ne-dala-zarobiti-na-pridbanni-ambulatorii/” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

«10 хвилин тому невідомий хлопець узяв мій телефон, щоби подзвонити, та втік із ним», — з такими словами зустрів патрульних заявник. Однак під час спілкування у вартових порядку виникли сумніви з приводу реальності подій, про які розповідав чоловік. Він не міг назвати ні марки телефону, ні його кольору, ні чіткого місця, де сталася подія. Про прикмети ймовірного зловмисника мова взагалі не йшла. Чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння та постійно плутався в поясненнях. Згодом він взагалі сказав, що зателефонував на лінію «102», аби просто поспілкуватися з охоронцями порядку.

Патрульні склали на 29-річного сумчанина адмінматеріали за ст. 183 (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

Варто зазначити, що за 11 місяців 2019 року патрульні склали понад 220 таких адміністративних матеріалів.

Просимо Вас із розумінням та повагою ставитись до роботи спеціальних служб, адже хтось може потребувати реальної допомоги, а зволікання на хибні виклики можуть призвести до тяжких наслідків.

Патрульна поліція в Сумській області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *