У Сумах закрили кримінальне провадження стосовно жінки, яка знущалася над собаками

У березні поточного року на сайті “Один дома Сумы” була опублікована новина Це просто жах: жінка в Сумах знущалася над собаками бійцівських порід, в якій ми розповіли про жахливі умови, в яких знаходилися собаки в одному з приватних дворів обласного центру.

Нагадаємо, що господиня не годувала собак тижнями! Рекомендую нагадати собі ту історію. Прочитайте!

Тоді ж в поліції заявили, що за фактом було відкрито кримінальне провадження за ст. 299 КК України.

Здавалося, що винна понесе належне для неї покарання. Але ось на цьому тижні в фейсбуці написали, що у дворі жінки знову з’явилися собаки.

“Тема разведенки питостафов ежедневно на слуху !!!! Люди обрывают телефоны активистов в отчаянии !Патрульна поліція України Патрульна поліція Сумської області , почему ваши сотрудники отказываются выезжать на вызов по 299 статье????

Сегодня утром очередная драка у «заводчицы» Виктории Торяник-Кононенко (Exelsior Sumy) .
Суку потрепали собаки на территории , она лежит неподвижно , только водит глазами – полиция приехать отказалась, перевели на участкового ! Люди были готовы законным путём забрать собаку для оказания помощи !!!

У Сумах жінку побили цеглиною і відібрали сумку

Дальше, в сети есть недавнее видео как Виктория радуется и снимает на телефон , когда ее собака рвёт ежа на улице , все ли в порядке у человека с псих здоровьем ???

Соседи и активисты оббивают пороги инстанций , дела закрываются , нарушений и жестокости никто не видит , бизнес продолжает расти и щенки плодятся со скоростью света! Близкие к этому заводу люди дали информацию , что заводчица уши щенкам режет сама , даже не обращаясь к ветеринару ….
Те , кто покупают , хоть интересуются в какой атмосфере и условиях растут их будущие питомцы или эти люди из разряда таких же как сама разводчица?

Собака лежит без помощи по сию минуту . Даже не подымая голову .Это все , что вам нужно знать о работе правоохранительных органов , разведенцах и их клиентах …безразличие .” – написали у спільноті ФБ Сумське товариство захисту тварин.

Ми звернулися до поліції, щоб дізнатися, як йдуть справи з тією кримінальною справою, яку відкрили ще в березні? За словами співробітника прес-служби ГУНП у Сумській області Володимира Кузьменка кримінальне провадження було закрите на підставі п.2 284 кпк України. На наше запитання про те, де знаходяться собаки, в поліції відповіли, що вони в притулку. Але активісти заявили, що це не так.

Собаки у дворі своєї господині…

Посилення покарання за знущання над тваринами, яке вступило в силу в серпні 2017 року не дає ніяких результатів. За наявною у нас інформацією, деякі сумчани були так шоковані цією новиною про собак, що зараз готові вдатися до самосуду … Сподіваємося, що до цього не дійде.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *