У Сумах після атаки дронів усі школи та садки перевели на «дистанційку»

У понеділок, 6 травня, відбулось термінове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Йшлося про ліквідацію наслідків атаки ворожих дронів вночі на об’єкти критичної інфраструктури та план робіт із забезпечення життєдіяльності міста.

В. о. міського голови Артем КОБЗАР зазначив, що наразі всі відповідні служби працюють в посиленому режимі, аби повністю під’єднати місто до електропостачання та водозабезпечення.

До кінця тижня школярі та дошкільнята в Сумах навчатимуться дистанційно.

Про це повідомили на Інформаційному порталі Сумської міської ради.

Як зазначається, таке рішення прийняли на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Причина – масована атака на місто російських безпілотників, внаслідок якої в Сумах відсутнє електропостачання.

Водночас повідомляється, що всі лікувальні заклади, які розташовані в тих районах, де вдалось відновити електропостачання, працюють у штатному режимі. До резервного живлення підключені КНП “Клінічна лікарня № 5”, КНП “Клінічна лікарня Святого Пантелеймона” та КНП “Сумська міська клінічна стоматологічна поліклініка”. Туди також здійснюється підвезення води. На території міста розгорнуто 51 пункт незламності.

У міськраді зазначили, що всі відповідні служби працюють у посиленому режимі, аби повністю під’єднати місто до електропостачання та водозабезпечення.

Наразі без світла в Сумській ТГ залишається понад 22 тисячі споживачів, вирішується питання підвезення води до тих мікрорайонів, де тривають роботи з відновлення водопостачання.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *