У Сумах скоєно хуліганський напад на нардепа Михайла Ананченко

Сьогодні, 15 грудня, було скоєно хуліганський напад на народного депутата від ПП “Слуга Народу” Михайла Ананченко. Про це він повідомив сам на своїй сторінці в фейсбук:

“Сьогодні, повертаючись до дому, в рідному місті Суми, на мене біля під‘їзду здійснили напад двоє молодиків в балаклавах. Такі зухвалі дії я пов‘язую з моєю політичною діяльністю та з голосуванням на наступному пленарному тижні. Хочу заявити, щоб будь-які хуліганські та інші протиправні дії стосовно нашої команди не змінять політичного курсу партії. З відповідальностю заявляю, що наша політична сила завжди буде притримуватися конструктиву та готова слухати думку кожного громадянина виключно в правовому полі.
Сподіваюсь на швидку та неупереджену реакцію правоохоронних органів” – написав депутат.

Прес-секретар прокуратури в Сумській області Наталія Науменко після заяви нардепа в фейсбук повідомила проте, що “За даним фактом вже розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 346 (насильство щодо народного депутата України) КК України. Розпочато комплекс невідкладних слідчо розшукових заходів.”

Судячи з фото, депутат відбувся легким переляком і чи пов’язаний факт хуліганських дій з його політичною діяльністю, ще належить встановити слідству.

#Суми #НовиниСуми

 

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *