Улянівській пекарні на Сумщині знову дозволили працювати

На Сумщині знову дозволили працювати Улянівській пекарні. Про це  розповів начальник Білопільського управління Держпродспоживслужби Сергій Бондаренко, передає Суспільне.

Нагадаємо, що 14-15 грудня 2020 року фахівцями Білопільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області був проведений позаплановий захід державного контролю (інспектування) щодо додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти та корми, здоров’я та благополуччя тварин по ФОП Мельничук Ігор Олександрович, що провадить господарську діяльність за адресою: вул. Зарічна, 2, смт. Улянівка, Білопільський район, Сумська область.

Читати також: У Сумах патрульні розшукали двох малолітніх дітей, які зникли під час гри на вулиці

Під час перевірки було встановлено ряд значних порушень недотримання гігієнічних вимог, що вказували на повну незахищеність харчових продуктів від потрапляння забруднення під час переробки та обігу.

29 грудня представники служби перевірили виконання приписів про усунення недоліків у роботі пекарні. Всі вимоги підприємець виконав.

“Було надано докази про тимчасову зупинку діяльності і нереалізації цих видів продукції, які перебували в його обігу. Ті недоліки, які були вказані в найкоротший термін, до 28 грудня – вони на сьогодні виконані в повному обсязі. ФОП “Мельничук” має право відновити свою діяльність”, — сказав він.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *