В обласному клінічному перинатальному центрі відкрили оновлену гінекологічну операційну

Реновація операційної відбулася відповідно до всіх норм і вимог державних будівельних норм з інсталяцією сучасного ендоскопічного обладнання.

Так, завдяки допомозі обласної влади у закладі проведено ремонтні роботи операційного блоку та закуплено вкрай необхідне хірургічне обладнання: – надсучасну лапароскопічну стійку з гістерорезектоскопом KARL STORZ.

Весь цей комплекс сучасної апаратури дозволяє проводити хірургічне лікування пацієнтів в максимально безпечних та комфортних умовах як для пацієнтів, так і для хірургів.

Читати також: Інженерні війська на Сумщині показали, як працює робот-сапер

Присутня на відкритті заступниця голови Сумської обласної військової адміністрації Олена БОЙКО зазначила, що оновлення операційної та встановлення сучасного обладнання – це важливий крок до поліпшення надання акушерсько-гінекологічної допомоги пацієнткам області.

«Цей заклад є надкластерним, де відповідно надається високоспеціалізована та якісна допомога для збереження жіночого здоров’я та відновлення репродуктивних функцій. Тож завдяки встановленому інноваційному обладнанню перинатальний центр має змогу відповідати високим стандартам у наданні медичної допомоги, значно розширити спектр послуг та продовжити контрактування з НСЗУ за відповідними пакетами медичних гарантій», – прокоментувала вона.

На зображенні може бути: 5 людей та лікарня

Директор комунального некомерційного підприємства Сумської обласної ради «Обласний клінічний перинатальний центр» Марина НЕЧИПОРЕНКО зауважила, що лапароскопія наразі є золотим стандартом оперативної гінекології через ряд переваг. Зокрема, це максимальна безпека пацієнта, мінімальна шкода для здоров’я жінки, короткий післяопераційний період, зменшення часу перебування в стаціонарі, швидке одужання та косметичний ефект для самих жінок. До того ж, сучасне обладнання оптимально спроектоване для комфорту пацієнтів та операційної бригади під час проведення оперативних втручань.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *