В Україні обмежили допуск до укриттів у дитячих садках: інформація на сайті СМР вже не відповідає дійсності

Кабінет міністрів України ввів обмеження на відвідування укриттів, які знаходяться на території дитячих садочків. Наразі  їх можуть відвідувати лише ті люди, які пов’язані з освітнім процесом.

Про це йдеться у відповідній постанові уряду.

«Створення безпечного освітнього середовища у державних (комунальних) закладах дошкільної освіти, зокрема створення та облаштування укриттів, у межах своєї компетенції здійснюють суб’єкти, зазначені в частині другій статті 571 Закону України «Про освіту».  Доступ до укриттів у державних (комунальних) закладах дошкільної освіти під час здійснення освітньої діяльності надається виключно для учасників освітнього процесу», — сказано у постанові.

Нагадаємо, що директора департаменту муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації Романа Ткачука відсторонили від посади до 16 жовтня у справі про загибель людей через недопуск їх до укриття.

Немає опису.

Таким чином інформація Сумської міської ради про доступність укриттів для всіх, яка  розміщена на сайті СМР вже не відповідає дійсності, оскільки сховища в садках м.Суми не зможуть прийняти всіх бажаючих. 

Повітряна тривога є поважною причиною відсутності на робочому місці, і якщо цим не зловживати, то роботодавець не може за це звільнити.

Цьогоріч до школи вдалося повернути близько пів мільйона українських дітей, які продовжують навчання аудиторно.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *