Вибори Буринського міського голови призначили на 26 вересня. Що відомо про кандидатів

Вибори Буринського міського голови призначили на 26 вересня. Що відомо про кандидатів

Повторні вибори міського голови в Бурині Сумської області призначили на 26 вересня. Кандидатами на цю посаду зареєструвалися 4 самовисуванці. Інформацію про них опублікували на сайті Центральної виборчої комісії.

Повторні вибори призначили, бо влітку 2021 року суд скасував реєстрацію мером Бурині Віктора Ладухи, який виграв вибори у 2020 році, але невчасно подав заяву про реєстрацію на посаду міського голови.

Іван Рябоконь

Іван Рябоконь – колишній Слобідський сільський голова.у 2015 році на місцевих виборах він балотувався від партії “ЄС”. На виборах 2020 року він балотувався на посаду Буринського міського голови від партії “Слуга народу”.

Вибори Буринського міського голови призначили на 26 вересня. Що відомо про кандидатівFacebook

Івану Рябоконю 39 років. Його декларація на сайті НАЗК.

Євген Базима

Євгену Базимі 42 роки. Він працює першим заступником міського голови Бурині, має вищу освіту, живе у селі Слобода на Буринщині. Його декларація на сайті НАЗК.

Віктор Ладуха

Віктору Ладусі 53 роки, з осені 2020 року він працював на посаді міського голови Бурині. Має вищу освіту, до 2010 року керував фермерськими господарствами. До 2014 року працював Слобідським сільським головою. У листопаді 2017 року обраний головою Буринської міської ради від партії “Батьківщина”.

Вибори Буринського міського голови призначили на 26 вересня. Що відомо про кандидатів

 Його декларація на сайті НАЗК.

Олександр Непочатов

Олександр Непочатов працює начальником управління Державного рибного господарства у Сумській області.

Вибори Буринського міського голови призначили на 26 вересня. Що відомо про кандидатівУправління Державного агентства рибного господарства у Сумській області

За даними руху “Чесно”, у 2012 році балотувався до Верховної ради від партії “Україна, Вперед!”, у 2014 – від “Радикальної партії Олега Ляшка”. На місцевих виборах у 2015 році балотувався від партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність“ до Сумської обласної ради”, у 2020му – від “Батьківщини”. 

У Бурині керував дочірнім підприємством ДАК “Хліб України” “Буринський елеватор”, раніше був керівником Харківського коксового заводу. Його декларація на сайті НАЗК.

suspilne

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *