Жінку, яка справила природні потреби у коридорі спортшколи на Сумщині, оштрафували

Відповідне рішення ухвалив Шосткинський міськрайонний суд. Шосткинку Ларису Є., визнали винною у вчиненні дрібного хуліганства. Сам факт правопорушення жінка у судді не заперечувала, але винною себе не вважає, передає shostka.info.

«У судовому засіданні особа, яка притягається до адміністративної відповідальності, фактичні обставини не заперчувала, однак, своєї вини не визнала, пояснила, що була вимушена справляти природні потреби в невідведеному для цього приміщенні в зв`язку з недопуском її до приміщення туалету», – йдеться у постанові суду.

Крім цього Лариса Є., заплатить 454 грн судового збору.

Нагадаємо, резонансна історія відбулася 10 квітня цього року. Тоді, гуляючи з дітьми на стадіоні спортивного комплексу “Барса”, Ларисі Є., захотілося в туалет. До вбиральні у приміщенні спортивного закладу жінку не пустили. Тож вона не придумала нічого кращого, як справити природні потреби прямо у коридорі «Барси». Конфлікт із працівниками спортшколи та наслідки свого вчинку Лариса зафільмувала і виклала відео у соцмережі. Свою поведінку жінка пояснила недостатністю громадських вбиралень у Шостці.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *