Де в Сумах можно буде стрибнути в «ополонку» на Водохреще?

Не дивлячись на відсутність морозів і криги на водоймах обласного центру, купання на Водохреще ніхто не відміняв :). Тож у неділю, 19 січня, освячення води відбудеться на р. Псел біля Харківського мосту за адресою: пров. Пляжний, 10 та поблизу готельно-ресторанного комплексу «Здибанка» за адресою: вул. Заливна, 7/1.

Публічну безпеку та порядок на чергових постах забезпечуватимуть відділ з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи і правоохоронці Сумського відділу ГУНП в Сумській області та управління патрульної поліції. Дотримання правил поводження у воді контролюватиме Сумська міська водолазна служба. Біля спусків у воду буде встановлений намет для обігріву та надання першої медичної допомоги профільними спеціалістами. Також на локаціях можна буде придбати гарячі безалкогольні напої,повідомляє сайт Сумської міської ради.

Як повідомили в патульній поліції Сумської області, у зв’язку з відзначенням свята Водохреща 19 січня в середмісті Сум буде обмежено рух транспорту:

з 12:30 до 13:00 – Покровська площа – вул. Героїв Сумщини – набережна р. Псел (біля Харківського мосту);

з 14:00 до 14:30 – Набережна р. Псел (від Харківського мосту) – вул. Героїв Сумщини – Покровська площа.

Шановні водії! Враховуйте вищевказану інформацію при плануванні своїх маршрутів, будьте уважними за кермом, слідкуйте за дорожньою обстановкою та дотримуйтеся ПДР.

 

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *