Кому платити: в Сумах працюють підприємства-близнюки

Фірма одна, а реєстрації дві або фірми дві, але яка з них працює, а яка ні?

Подивіться на фото і знайдіть відмінності. Але ЄДРПОУ у них все ж різний. І обидва підприємства не закриті,  не перебувають на стадії ліквідації.

[su_row][su_column size=”1/2″ center=”no” class=””][/su_column] [su_column size=”1/2″ center=”no” class=””][/su_column][/su_row]

Вчора сумчанин Сергій Чорний на своїй сторінці в фейсбук підняв тему, над якою вже пару годин б’юся і немає відповідей.

Ви там тримайтеся: в Сумах не вистачає коштів на гемодіаліз [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/misto/vi-tam-trimajtesja-v-sumah-ne-vistachaie-koshtiv-na-gemodializ/” target=”blank” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

В єдиному реєстрі, в інформації про підприємства, зазначені номери телефонів. На одному автовідповідач. Додзвонитися вдалося лише за другим. Людина пояснила, що вже майже два роки не має відношення до підприємства ДомКом і чоловік був здивований тому, що його телефон все ще в реєстрі.

На сайті згаданого підприємства знайшов телефон приймальні, подзвонив, пояснив з якого питання … Обіцяли передзвонити.

Ми поспілкувалися з директором ДомКом Суми Дмитром Шевчук, який так прокоментував ситуацію.

-Дійсно є дві організації, де я є директором. Закон не забороняє в даному випадку бути директором декількох підприємств або реєструвати підприємства зі схожою назвою. Одна з цих організацій виграла конкурс, а друга за договором займається обслуговуванням будинків. Якщо хтось вважає, що це незаконно, будь ласка заяву в поліцію і нехай правоохоронці розбираються. А тепер що стосується людини, яка підняла цю тему в соцмережах. Ми вже дізналися, що цієї фейковий аккаунт. Коли ми дізнаємося хто за ним стоїть, то подамо на нього до суду.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *