На харчування дітей в проекті бюджету Сумської ОТГ на 2020 рік закладено 44 млн грн

На харчування дітей в школах і дитсадках в проекті бюджету Сумської ОТГ на 2020 закладено 44 млн. При цьому норми харчування підвищити не вдалося, вони залишилися на рівні минулого року, але зате міськрада як і раніше буде годувати всіх учнів 1-4-х класів, а не тільки пільгові категорії, як в інших містах.

Харчування дітей в дитсадках обійдеться бюджету в 16 млн. На одну дитину в ясельних групах передбачено 18 грн. в день (за рахунок бюджету – 7,2 грн., батьківська плата – 10,8 грн.), в дошкільних – 22 грн. (8,8 грн. – за рахунок бюджету і 13,2 грн. – батьківська плата). На харчування дітей в школах та НВК закладено 22,8 млн .: для учнів 1-4-х класів – 8 грн. в день, дітей пільгових категорій та учнів інклюзивних та спеціальних класів – 14 грн. Для дошкільних відділень НВК – на рівні дитсадків.

На Сумщині зловили ексгібіціоніста [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/region/na-sumshhini-zlovili-eksgibicionista/” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

На харчування учнів ПТУ пільгових категорій закладено 4,7 млн. При середній вартості харчування однієї дитини 104,83 грн. (З урахуванням збільшення вартості на 10% для введення в раціон свіжих овочів і фруктів по неділях, а також у святкові дні і на канікулах – 115,31 грн.).

.shans.com.ua

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *