На Сумщині до 14 років засуджено чоловіка, який гвалтував малолітню

Лебединським відділом Роменської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення стосовно 34-річного жителя м. Лебедин, який систематично ґвалтував свою падчерку.

У ході слідства встановлено та доведено в суді, що обвинувачений у 2016 році звільнився з місця позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння крадіжок. Вже через декілька місяців він почав співмешкати з жінкою, у якої було троє малолітніх діток. Наприкінці січня поточного року чоловік черговий раз був засуджений до 6 місяців арешту. За декілька місяців до цього його співмешканку рішенням суду позбавили батьківських прав за ухилення від своїх обов’язків по вихованню та догляду за дітьми. Коли діти опинились у патронатній сім’ї, найстарша, 8-річна дівчинка, зізналась дорослим, що стала жертвою сексуального насилля з боку співмешканця матері.
Батьківські viber-чати: користь яка іноді межує з божевіллям [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/publikacii/batkivski-viber-chati-korist-jaka-inodi-mezhuie-z-bozhevilljam/” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]
«Відповідні спеціалісти підтвердили факт насилля. Не заперечувала це й мати дівчинки. У суді вона розповіла, що намагалася завадити чоловікові, але він її бив і погрожував убивством, якщо вона комусь розповість», – повідомив прокурор Лебединського відділу Роменської місцевої прокуратури Олександр Оснач.
За рішенням Охтирського міськрайонного суду 20 рудня 2019 року обвинуваченого визнано винним за ч. 4 ст. 152 (зґвалтування) КК України та засуджено до 14 років позбавлення волі. На вирок суду чоловік чекав у СІЗО.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *