На Сумщині водій маршрутки під кайфом возив людей

У Сумах патрульні виявили водія маршрутки, який перевозив пасажирів у стані наркотичного сп’яніння. І це вже не перший випадок.

Так 23 лютого, близько 8 години 20 хвилин ранку, на проспекті Михайла Лушпи, екіпаж патрульних зупинив маршрутний транспортний засіб Рута, водій якого порушував ПДР.

За кермом був 37-річний водій, а в салоні їхали близько 10 пасажирів. Чоловік категорично відмовився пред’явити для перевірки документи. Водночас він поводився досить агресивно. Під час спілкування охоронці порядку помітили в нього ознаки наркотичного сп’яніння, тож і запропонували йому пройти огляд на стан сп’яніння в медичному закладі.

Чому в Сумах не закривають наркопритони? (фото, відео) [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/publikacii/chomu-v-sumah-ne-zakrivajut-narkopritoni-foto-video/” target=”blank” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

Водія доставили до лікарні, де він пройшов медичний огляд на стан наркотичного сп’яніння (здав аналіз), а також вартові порядку склали на нього адмінматеріал за ст. 126 (керування особою, яка не надала для перевірки документи) КУпАП. Згодом до управління надійшов лікарський висновок, який засвідчив у керманича стан наркотичного сп’яніння.

2 березня, на вулиці Прокоф’єва, інспектори зупинили маршрутне авто Рута під керуванням цього ж керманича. Цього разу пасажирів у салоні не було. Водій не надав для перевірки документи, і також мав явні ознаки наркотичного сп’яніння. У медичному закладі громадянин відмовився від проходження огляду на стан наркотичного сп’яніння.

Патрульні поліцейські склали на нього адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані наркотичного сп’яніння) КУпАП (за вчинення правопорушення 23.02.2020), а також ч. 1 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння особою, що керувала з явними ознаками сп’яніння) та за ч.1 ст. 126 (керування особою, яка не надала для перевірки документи) КУпАП (за вчинення правопорушення 02.03.2020). Від керування його відсторонили.

Шановні пасажири маршрутного транспортного засобу! Можливо, зараз ви зрозумієте, що саме було того дня. Не зрозуміло, чим саме могла закінчитися ваша подорож у даній маршрутці. Ставтесь із порозумінням до таких перевірок, адже поліцейські, насамперед, думають про вашу безпеку!

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *