Попередження: синоптики лякають мешканців Сумщини циклоном на ім’я Yulia

В зв’язку з активним циклоном на ім’я Yulia, 24 лютого по Сумській області та м.Суми очікуються складні погодні умови.

Опади у вигляді мокрого снігу та дощу, вдень значні опади, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вдень пориви північно-західного вітру 15-20 м/с. Утвориться сніговий покрив висотою 5-10 см.

У неділю в Україну зайде циклон Xanthippe, який принесе з собою штормовий вітер та сильні опади. Про це на своїй сторінці в facebook пише синоптик Наталія Діденко.

Дощ, місцями з мокрим снігом, пройде 23 лютого в більшості областей, хіба що наш південь виявиться під впливом антициклону Гюнтер, який стримає вплив циклону в цій частині України, тому тут буде без опадів», — попередила синоптик.

У Сумах вирішать хто буде вивозити сміття [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/misto/u-sumah-virishat-hto-bude-vivoziti-smittja/” target=”blank” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

Згідно з її прогнозом, сьогодні в більшості областей швидкість вітру посилиться до 20 метрів в секунду, при цьому в Карпатах вона сягатиме 30 метрів в секунду. «Над Німеччиною, поки що в стадії хвилі на атмосферному фронті, формується циклон Yulia.

І ця Yulia так покаже свій характер в Україні 24-го лютого, що Ксантиппа виглядатиме на її фоні милою кучерявою овечкою, — прогнозує вона. — Бо циклон активізується повною мірою у понеділок саме над Україною».
vn.20minut

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *