У школах по всій Україні збираються оголосити карантин

Кабінет міністрів України може ввести низку обмежень у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19.

За інформацією джерела агентства Інтерфакс-Україна в уряді, на засіданні 11 березня розглянуть питання про введення карантину в навчальних закладах на загальнонаціональному рівні.

Обережно! Фальсифікат меду в магазинах Сумської області [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/publikacii/oberezhno-falsifikat-medu-v-magazinah-sumskoi-oblasti/” target=”blank” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

«Відбудеться засідання уряду, на якому буде прийнято рішення про застосування обмежень. Вони стосуватимуться карантину в навчальних закладах — школах, університетах тощо», — розповів співрозмовник.

Увага! Через коронавірус в Україні до 3 квітня оголошено карантин [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/news/uvaga-cherez-koronavirus-v-ukraini-do-3-kvitnja-ogolosheno-karantin/” target=”blank” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

Зокрема, як передбачається, карантин буде оголошений на загальнонаціональному рівні, далі рішення будуть прийматися на рівні місцевої влади.

Крім того, Кабмін планує ввести загальнонаціональне обмеження у вигляді заборони на проведення спортивних змагань та інших масових заходів.

Нагадаємо, що у Сумах відучора посилили заходи з протидії поширенню коронавірусу.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *