У Сумах 15-й школі дали 75 тисяч, а школу №3 закриють?

Минулого тижня під час розгляду питання про внесення змін до міського бюджету поточного року депутати Сумської міськради виділили 75 тис. На проектно-кошторисну документацію щодо облаштування пожежної сигналізації в школі №15.

– На цьому тижні у них чергове судове засідання, і вони дуже хвилюються, щоб суд не прийняв рішення про закриття школи, – сказав депутат Дмитро Лантушенко, який ініціював питання про термінове виділення грошей, хоча б на проектно-кошторисну документацію.

На Сумщині стріляли в дорожніх працівників [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/region/na-sumshhini-striljali-v-dorozhnih-pracivnikiv/” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

Нагадаємо, що за результатами перевірки, яку проводило управління ДСНС у Сумській області, в двох сумських школах – №3 та №15 – були виявлені грубі порушення норм протипожежної безпеки. Основні претензії рятувальників стосуються відсутності автоматизованої пожежної сигналізації в школах, а в 15-й – ще і системи захисту від блискавки.

Управління ДСНС подало позов до суду з вимогою “вжити заходів реагування у вигляді повної зупинки роботи закладів освіти до повного усунення порушень …”. З огляду на, що вже кінець року, щоб не програти цей суд і не допустити закриття шкіл, адміністраціям навчальних закладів та міського керівництва потрібно хоча б показати, що робота в цьому напрямку розпочато – розробляється документація.

Щоправда, цікаво, що долею школи №3 ніхто з депутатів чомусь не турбувався і питання про виділення коштів на усунення порушень в цій школі не ставилося.

Ваш Шанс

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *