У Сумах припинив свою роботу телеграм-чат «Безпечне місто Суми»

У Сумах припинив свою роботу телеграм канал «Безпечне місто Суми». Повідомлення про це з’явилося на самому каналі:

“Шановні учасники онлайн-форуму групи «Безпечне місто Суми»!
На території Сумської області впроваджено роботу мобільного додатка «My Pol», за допомогою якого користувачі можуть зробити швидкий виклик наряду поліції дотиком завдяки функції «SOS», оцінювати роботу поліцейських за номером жетона, спілкуватися з поліцейськими мовою закону, знаходити найближчі відділення поліції та медичної допомоги й отримувати актуальні новини поліції.

Також у подальшому рекомендуємо користуватись можливостями зазначеного вище додатка (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noosphere.mypolice&hl=uk).
Функціонування мобільного додатка «My Pol» забезпечить найбільш ефективне реагування на Ваші повідомлення.
Також інформуємо, що моніторинг онлайн-форуму групи «Безпечне місто Суми» та її роботу з 16.03.2020 припинено”.

ШОК: у Сумах за відсутність урн біля під’їздів оштрафували директора жеку[su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/misto/shok-u-sumah-za-vidsutnist-urn-bilja-pid-izdiv-oshtrafuvali-direktora-zheku/” target=”blank” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

До свого закриття канал пропрацював менше року, але досить добре себе зарекомендував. Єдиний мінус – це відсутність модерації на каналі в результаті чого він іноді перетворювався в місце політичних баталій і взаємних образ.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *