У Сумах сталася ДТП із потерпілими — травмовано пішохода

Автопригода сталася на вулиці Привокзальній.

Патрульні, прибувши за вказаною адресою, огородили місце події. Інспектори попередньо встановили, що 30-річний водій, керуючи автомобілем Chevrolet Lacetti, не надав перевагу в русі та допустив наїзд на пішохода, яка перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході.

Внаслідок ДТП 33-річна жінка отримала тілесні ушкодження (садно м’яких тканин лобно-скроневої ділянки справа). ЇЇ доправили до лікарні для надання медичної допомоги.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції. Наразі всі обставини події з’ясовують слідчі.

Друзі, нагадуємо! 👇

Водій, наближаючись до пішохідного переходу, зобов’язаний знизити швидкість та в разі потреби зупинитися, щоби пропустити пішохода, який переходить проїзну частину.

Пішохід, перед тим, як переходити дорогу, має переконатися у відсутності небезпеки. Суворо заборонено дозволяти дітям дошкільного віку виходити на проїзну частину без супроводу дорослих.

Виконком вирішив: у Сумах на вул. Івана Сірка знову з’явиться фізкабінет?[su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/misto/vikonkom-virishiv-u-sumah-na-vul-ivana-sirka-znovu-z-javitsja-fizkabinet/”]Текст кнопки[/su_button]

Невиконання правил дорожнього руху може призвести до трагічних наслідків. Будьте уважні та обережні! Неухильно дотримуйтесь ПДР!

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *