У Сумах з вікна 6 поверху вистрибнув 24-річний хлопець

5 грудня 24-річний хлопець у Сумах вистрибнув з вікна 6 поверху. Його доставили в Сумську обласну клінічну лікарню з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсом головного мозку, переломом поперекового відділу хребта. поліція з’ясовує обставини і причини події. Одна з версій – спроба суїциду.

Страшний сон водія. На заправці в Білопіллі переплутали бензин з соляркою [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/publikacii/strashnij-son-vodija-na-zapravci-pereplutali-benzin-z-soljarkoju/” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

В цей же день вдома за місцем проживання в одному з сіл Кролевецького району скоїв суїцид шляхом повішення 53-річний чоловік.

При зовнішньому огляді слідів насильства не виявлено. Труп направлено в морг для встановлення причин смерті. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 з позначкою суїцид, в рамках якого з’ясовуються причини і обставини події, – повідомили «Панорамі» у відділі комунікації ГУНП в Сумській області.

За даними поліції, за станом на 5 грудня на території Сумської області добровільно рахунки з життям звели 241 особа (в минулому році на цю ж дату – 241).

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *