За добу на Сумщині троє дітей потрапили до лікарні з травмою, опіком, отруєнням

Тільки за останню добу до лікарень Сум, Лебедина та Кролевця потрапили троє дітей. Поліцейські, які перевіряють обставини нещасних випадків, говорять: травм можна було б уникнути, якби дорослі більш пильно контролювали безпеку малечі.

Так, на Лебединщині з травмами голови госпіталізована однорічна дівчинка. Як з‘ясувалось в ході перевірки, малеча, граючись у кімнаті, невдало впала. Того ж дня до хірургічного відділення Кролевецької лікарні з термічними опіками 1-2 ступенів доставлена дворічна дитина, що перекинула на себе ємність з гарячою рідиною. Потрапила на лікарняне ліжко з отруєнням й 16-річна сумчанка.

Наразі всі троє знаходяться під наглядом лікарів, працівники поліції за кожним фактом проводять відповідні перевірки.

На Сумщині оголосили вирок вбивці, що позбавив життя батька і сина [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/region/na-sumshhini-ogolosili-virok-vbivci-shho-pozbaviv-zhittja-batka-i-sina/” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

Правоохоронці констатують: всі ці нещасні випадки стали можливими внаслідок  неуважності батьків. І знову звертаються до дорослих з застереженням не залишати на самоті маленьких дослідників, постійно стежити за ними і вживати всіх заходів, аби малеча не могла випадково травмуватися.

Побутову хімію, медикаменти, гострі та ріжучі предмети слід зберігати в недоступному для них місці. Закривайте спеціальними заглушками розетки. Продумайте, де і як краще зберігати побутову техніку, за можливості обладнайте дверцята шафи чи шухляду замком. Слідкуйте, щоб до рук малечі не потрапили батарейки.

Відділ комунікації  поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *