Новий спорткомплекс у Сумах за 500 000 вже розвалюється

Нещодавно в міському парку ім Кожедуба ( біля студентського пляжу) був встановлений новий спортивний комплекс для занять фізкультурою. Ця подія, звичайно ж, не могла не порадувати тих, хто багато років поспіль бігає  туди, щоб розім’ятися. До недавнього часу там був старий спортивний майданчик, встановлений ще за царя Панька. І його звичайно ж вже демонтували.

Але радість сумчан була не довгою. Елементи конструкції тільки на перший вид здаються надійними. Але при уважному розгляді виявилось, що ті, хто здійснював монтаж, закріпили їх … .САМОРІЗАМИ, які навряд чи довго витримають, оскільки несуть основне навантаження. Деякі саморізи вже відкрутились … До того ж, монтажники полінувались навіть вкрутити необхідну їх кількість, укрутивши всього по 1.

Більш того, сумчани поділилися з нами своїми побоюваннями про те, що майданчик можуть розікрасти. Справа в тому, що там були ще кільця, які вчора зникли. Відповідну заяву вже подали до поліції. Але самі елементи між собою закріплені болтами, які можна розкрутити одним ключем і досить швидко. Тобто одного ранку можна буде побачити лише те, що залишилося від майданчика за ніч. Це ж Суми !!! У нашому місті все треба приварювати швом в палець завтовшки.

ЧИТАТИ ТАКОЖ ФЛЕШМОБ У ШОСТЦІ ВИЗНАНО НАЙКРАЩИМ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ АКЦІЇ ФЛЕШМОБІВ «УКРАЇНА НАЗАВЖДИ»

 

Примітно також і те, що спортивний комплекс обійшовся (з проектом і роботою по монтажу) в 500000 гривень. На сайті продавця вартість комплексу – 307 000 гривен. Проект -1500 гривень. Решта доставка і робота …

Радує вже те, що жодної копійки не витрачено з міськбюджету.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *