Із Сум видворили громадянина РФ після його звільнення із виправної колонії

На виконання рішення Зарічного районного суду про затримання з метою ідентифікації та подальшого забезпечення видворення за межі території України в примусовому порядку до Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні поміщено 46 – ти річного громадянина РФ.

З урахуванням відсутності в іноземця дозвільних документів на право проживання в Україні, документів, що могли б посвідчити його особу, кримінальних правопорушень, скоєних росіянином на території України за ч. 3 ст. 185, ч. 3 ст. 187 (крадіжка, розбій), з метою недопущення незаконного перебування неврегульованого мігранта на території України, в рамках тісної взвємодії та співпраці правоохоронців з представниками Управління державної міграційної служби в Сумській області, заходи з організації застосування до порушника процедури примусового видворення ініційовано та виконано безпосередньо у день звільнення його з Сумської виправної колонії по завершенню строку відбуття покарання.

Супровід та доправлення іноземця здійснено працівниками управління міграційної поліції ГУНП в Сумській області та співробітниками відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Управління ДМС. Цього року це другий факт поміщення неврегульованого мігранта до ПТПІ та третє рішення про примусове видворення таких осіб, два з яких вже виконано. Перевірочні заходи з дотримання іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні на Сумщині і надалі тривають.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *