На Сумщині поліцейські оперативно викрили чоловіка, який вчинив декілька крадіжок

Неодноразово 31-річний злодій, проникав до приміщень та приватних будинків і вчиняв крадіжки техніки та особистих речей. Деякий час зловмисник переховувався від правоохоронців, але уникнути відповідальності йому не вдалось. Наразі крадій дає свої покази слідчим.

Вчора, до відділення поліції № 1 (м. Кролевець) звернулась жінка, яка повідомила про те, що до її будинку, через вікно, проникла невідома особа та вчинила крадіжку особистих речей та рибацького приладдя. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські по «гарячим слідам» затримати крадія. Ним виявився 31-річний сусіднього району.

Крім того, у ході проведення досудового розслідування працівники поліції встановили причетність чоловіка ще до однієї крадіжки. Як виявилось, зловмисник напередодні проник до приміщення однієї з адмінбудівель в селі Камінь, звідки викрав 2 ноутбуки.

Правоохоронці вилучили у зловмисника частину викраденого майна.

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення, вчинена в умовах воєнного стану). Наразі досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *