Обстріл Сумщини окупантами 25-26 квітня: є руйнування

Сумщина знову потрапила під мінометний обстріл окупантів – АрміяInform

Протягом 25 квітня росіяни здійснили обстріли 4 прикордонних громад – Хотінської, Білопільської, Юнаківської та Есманської. Зафіксовано 70 прильотів з мінометів, артилерії, гранатометів. На жаль, є руйнування.

Юнаківська громада: з території рф здійснено артилерійський обстріл – 4 прильоти. Внаслідок обстрілу на території одного підприємства пошкоджено лінію електромережі, приміщення автогаражу та вікна в приміщенні пилорами. Також по території громади зафіксовано 2 прильоти з міномету.

Білопільська громада: ворог вдарив по території громади з мінометів – 25 прильотів та артилерії – 17 прильотів. Внаслідок артобстрілу пошкоджено домогосподарство.

Хотінська громада: росіяни били з мінометів – 9 прильотів. Внаслідок пошкоджено лінію електромережі.

Есманська громада: з території рф здійснено 4 мінометних обстріли – 13 прильотів.

Вночі та зранку 26 квітня ворогом здійснено обстріли Середино-Будської, Зноб-Новгородської, Білопільської та Есманьської громад. Зафіксовано 32 прильоти.

Середино-Будська громада: з території рф зі ствольної артилерії здійснено обстріл м. Середина-Буда (6 прильотів). Внаслідок обстрілу пошкоджений будинок. Також росіяни били з мінометів.

Зноб-Новгородська громада: зафіксовано 15 прильотів з мінометів. Внаслідок одного з обстрілів обстрілу сталося загорання літньої кухні одного з домогосподарств в с. Зноб-Трубчевськ.

Есманська громада: був мінометний обстріл – 6 прильотів.

Білопільська громада: 5 мін скинув ворог на територію громади.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *