У РДА наполегливо просять мера Сум увімкнути вуличне освітлення

Голова Сумської РДА Роман Гученко звернувся до мера Сум Олександра Лисенка з пропозицією забезпечити мешканців міста вуличним освітленням до 23.00 години.

Про це він повідомив у Фейсбуці.

“Сьогодні листом звернувся до очільника Сумської міської територіальної громади Олександра Лисенка з пропозицією забезпечити мешканців міста вуличним освітленням до 23.00 години.

Враховуючи потребу безпечного пересування у темну пору доби пішоходів і водіїв транспортних засобів, а також зменшення рівня дорожньо-транспортних пригод та покращення криміногенної ситуації, необхідно вжити заходів щодо освітлення вулиць обласного центру.

Таким чином, зможемо врятувати людські життя та забезпечити комфортне перебування населення на території громади”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, мер Сум повідомляв, що ще 31 березня звернувся до військових з ОТУ “Суми” та Сумськой ОВА з приводу можливості ввімкнення світла на вулицях міста. Минув майже місяць… У той же час керівник ОТУ “Суми” Василь Осипчук повідомляв журналістам, що не прогти ввімкнення вуличного освітлення.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *