Пограбував магазин та втік: сумські поліцейські затримали зловмисника

На зображенні може бути: 1 особа

Житель обласного центру зайшов до магазину алкогольних напоїв, де погрожуючи застосувати насильство відносно касира, відкрито заволодів пляшкою спиртного та втік.

Вчора до Сумського районного управління поліції надійшло повідомлення про грабіж у одному із магазинів міста. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група.

У ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронцям вдалося встановити особу зловмисника та місце його перебування. Ним виявився 39- річний місцевий житель. Працівники поліції затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчими у рамках відкритого кримінального провадження вирішується питання повідомлення зловмиснику про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на термін від семи до десяти років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Командна робота: лікарі КНП «Центральна міська клінічна лікарня» СМР врятували життя та поставили на ноги постраждалу внаслідок ДТП жінку

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *