У Сумах поліція викрила та затримала крадіїв мобільних телефонів

На зображенні може бути: 1 особа та вимірювальна лінійка

Оперативники відділу кримінальної поліції Сумського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області у минулі вихідні встановили причетність двох жителів обласного центру до крадіжок мобільних телефонів громадян.

Вчора до поліції з заявою про крадіжку телефону звернулася працівниця однієї з аптек у центрі міста. Жінка повідомила, що кілька хвилин тому, поки вона перебувала в іншому приміщенні аптеки, невідомий вкрав з прилавку її мобільний телефон вартістю 8000 гривень. Співробітники відділу кримінальної поліції Сумського РУП, прибувши на місце події та поспілкувавшись з потерпілою, розпочали пошук, і вже скоро помітили на одній з вулиць 40-річного сумчанина, який раніше якраз промишляв подібними крадіжками. Перевіривши його, поліцейські виявили у чоловіка кілька мобільних телефонів, один з яких щойно був викрадений в аптеці, а інший, вартістю 13 000 гривень, дещо раніше, у іншого сумчанина на зупинці громадського транспорту.

Вчора ж працівники поліції встановили особу зловмисника, який у червні нинішнього року скоїв крадіжку мобільного телефону вартістю 8000 гривень та музичної колонки вартістю 2400 гривень у двох підлітків, на пляжі біля озера Чеха. Викрадені речі 37-річний чоловік здав до ломбарду, а отримані від реалізації гроші витратив на власний розсуд.

Наразі поліція перевіряє обох крадіїв на причетність до скоєння інших подібних злочинів на території обласного центру. Зловмисникам, згідно з ч.4 ст. 185 «Крадіжка» загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *