Доки в Сумах будуть їздити несправні маршрутки? (фото)

22 технічно несправних пасажирських транспортних засобів виявили патрульні під час проведення комплексу профілактичних заходів

У лютому місяці працівниками управління патрульної поліції, міської ради та Укртрансбезпеки проводилися профілактичні заходи під назвою “Перевізник Зима-2020”. Їх мета — попередження аварійності на пасажирському транспорті та профілактика дотримання водіями автобусів ПДР.

За період проведення заходів інспектори оглянули понад 300 одиниць пасажирського автомобільного транспорту та склали понад 90 адміністративних матеріалів за порушення вимог чинного законодавства України у сфері безпеки дорожнього руху. Найбільш розповсюджене порушення — керування технічно несправним автобусом.

На Сумщині з магазину викрали новий мопед [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/region/na-sumshhini-z-magazinu-vikrali-novij-moped/” target=”blank” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

Шановні перевізники та водії, пам’ятайте! Щодня сотні людей користуючись Вашими послугами довіряють Вам своє життя та здоров’я, дотримуйтесь ПДР, будьте уважними та обережними, слідкуйте за технічним станом свої транспортних засобів.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *