Пощастило: на Сумщині поліція шукала наркотики, а знайшла зброю

До 7 років позбавлення волі може отримати житель с. Стецьківка Сумського району за те, що незаконно зберігав удома обріз мисливської рушниці.

Коли працівники Сумського райвідділу поліції отримали оперативну інформацію про начебто зберігання одним з жителів села Стецьківка наркотиків, вони з відповідною перевіркою прийшли до чоловіка додому.

В ході санкціонованого обшуку інформація про зберігання дурман-зілля не підтвердилась. Проте  правоохоронці знайшли у помешканні  предмет, схожий на обріз мисливської рушниці, на якому збереглось відповідне  маркування.

ДСНС в Сумській області виявлено 951 порушення в 48 багатоповерхівках [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/publikacii/dsns-v-sumskij-oblasti-vijavleno-951-porushennja-v-48-bagatopoverhivkah/” size=”4″]ЧИТАТИ [/su_button]

«Наразі слідчі відкрили  кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 263 КК України, – коментує ситуацію Вадим  Теличко, начальник Сумського райвідділу поліції, – В рамках якого вилучений обріз  направили на експертне дослідження. В тому разі, якщо експертиза підтвердить, що обріз є вогнепальною зброєю, чоловіку загрожує від 3 до 7 років  позбавлення волі».

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *