У Сумах на любителів випити склали майже 4 000 адміністративних матеріалів

Зараз нагадаємо вам про один із найпоширеніших видів порушень громадського порядку — розпивання алкоголю у заборонених законом місцях або поява в громадських місцях у п’яному вигляді.

Згідно зі ст.178 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява в громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП, тягне за собою адміністративну відповідальність та передбачає одне з таких стягнень — попередження, штраф від 17 до 136 гривень, громадські/виправні роботи, а також адміністративний арешт.

Глухівчанку помилково відправили в сумський онкодиспансер з чужими результатами  [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/region/gluhivchanku-pomilkovo-vidpravili-v-sumskij-onkodispanser-z-chuzhimi-analizami/” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

Нагадуємо, що забороняється споживання пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв, вин столових:
1) у закладах охорони здоров’я;
2) у навчальних та освітньо-виховних закладах;
3) у громадському транспорті (включаючи транспорт міжнародного сполучення), на зупинках транспорту, у підземних переходах;
4) у закладах культури;
5) у закритих спортивних спорудах (крім пива в пластиковій тарі);
6) у ліфтах і таксофонах;
7) на дитячих майданчиках;
8) на спортивних майданчиках;
9) у приміщеннях органів державної влади та органів місцевого самоврядування, інших державних установ.

За 11 місяців 2019 року патрульні склали майже 4 000 адміністративних матеріалів за розпивання алкогольних напоїв у заборонених місцях та за появу в п’яному вигляді в громадських місцях.

Слід зазначити, що нетвереза людина на вулиці — це потенційна жертва щодо якої може бути вчинене кримінальне правопорушення. До того ж, замисліться, де вам краще лягати спати — вдома на ліжку чи на вулиці, лавці або ж землі?

Патрульна поліція в Сумській області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *