У Сумах убивство: у квартирі на Металургів знайшли труп сумчанина

Повідомлення про те, що в одній з квартир по вулиці Металургів, 32А, виявлено мертвим 46-річного чоловіка, до чергової частини поліції  надійшло від медиків бригади «швидкої допомоги» близько 12:30.

За вказаною адресою негайно виїхали керівники ГУНП  в області, Сумського відділу поліції, слідчо-оперативна група та криміналісти. Експерти виявили на тілі небіжчика сліди насильницької смерті. За інформацією поліції, сумчанин мав інвалідність.

Слідчі за даним фактом відкрили у відповідності з ч.1 ст. 115 КК України кримінальне провадження. В рамках якого встановлюють всі обставини загибелі чоловіка та причетних до його смерті осіб.


MILOAN [CPL, API] UA
Сорок вісім років: харчоблок у школі №4 в Сумах потребує ремонту [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/misto/sorok-visim-rokiv-harchoblok-v-shkoli-4-u-sumah-potrebuie-remontu/” target=”blank” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

Правоохоронці звертаються до всіх громадян, кому відома будь-яка інформація, що допоможе слідству, повідомити про це до Сумського відділу поліції за адресою: м. Суми, вул. Першотравнева, 21, або за телефонами: (0542)  66-72-04, 66-72-05, (050) 407-31-02 або на спецлінію «102».

Анонімність та конфіденційність гарантуємо.

Відділ комунікації поліції Сумської області

фото suspilne.media

 

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *