Без права на керування, нетверезий і з наркотиками: поліція в Сумах зупинила водія

У Сумах патрульні виявили водія легковика з ознаками наркотичного сп’яніння, а в його пасажирки речовину, схожу на наркотичну

На проспекті Курському, патрульні зупинили автомобіль ВАЗ. В автівці, крім водія, була ще й пасажирка. Обоє поводили себе досить підозріло.

Перевіривши особу 40-річного керманича, патрульні з’ясували, що громадянин позбавлений права керування за нетверезе водіння. Ба більше, він уже двічі протягом року притягався до відповідальності за дане правопорушення. Спілкуючись із керманичем, вартові порядку знову виявили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Однак проходити огляд у встановленому законом порядку чоловік категорично відмовився.

Під час складання адміністративних матеріалів, інспектори помітили сильну знервованість 28-річної пасажирки. Під час проведення поверхневої перевірки поліцейські виявили в неї 2 зіп-пакетики з кристалічною речовиною, схожою на наркотичну.

На Сумщині поліція встановлює обставини конфлікту між пішоходом і водієм автівки

На керманича охоронці порядку склали 2 адмінматеріали: за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) та ч. 3 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння особою, яка керує з ознаками сп’яніння, втретє протягом року) КУпАП. За фактом виявлених, ймовірно, наркотичних речовин, інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції. Слідчими відкрито кримінальне провадження за ст. 309 (Незаконне зберігання наркотиків) ККУ.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *