ДТП на Сумщині: 5-річна дитина з матір’ю потрапили до лікарні

На изображении может находиться: дерево, трава, обувь, растение, небо, на улице и природаПодія сталася у Кролевецькому районі на автодорозі «Шостка – Кролевець» близько восьмої години 24 вересня.

Тридцятипятирічна водій автомобіля Ніссан Мікра, не впоралася з керуванням автотранспортним засобом, виїхала на узбіччя та допустила перекидання машини.

В результаті аварії жінка-водій та її пасажир, п’ятирічний син, отримали тілесні ушкодження у вигляді чисельних травм і були госпіталізовані до Кролевецької центральної районної лікарні.

Сумчанка в Фейсбуці заявила про педофіла, який пристає до дітей

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху бути гранично уважними та обережними, знаходячись на дорозі. Водії транспортних засобів, пам’ятайте, що від вас часто залежить не лише ваше життя, але й життя інших осіб. Тож керуючи автомобілями, мотоциклами чи мопедами, враховуйте стан дорожнього покриття, погодні умови, час доби та освітлення, ні в якому разі не сідайте за кермо на підпитку та ніколи не перевищуйте дозволену на дорозі швидкість.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *