На сайті Сумської міськради оприлюднили проект рішення про звільнення Олексадра Журби

Нет описания фото.

На сайті Сумської міськради 21 вересня розмістили проект рішення про звільнення Олександра Журби з посади директора департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради.

 

“У зв’язку з невиконанням департаментом інфраструктури міста Сумської міської ради програм реформування і розвитку житлово-комунального господарства міста Суми, враховуючи рішення депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, енергозбереження, транспорту та зв’язку № ______ від «__» вересня 2021 року «Про визнання роботи директора департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради Журби О.І. незадовільною», керуючись статтями 41, 139, 147-149 Кодексу Законів по працю України, статтями 4, 8, 20 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», статтями 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Сумська міська рада вирішила:

1. Зобов’язати міського голову Лисенка О.М. з дотриманням вимог чинного законодавства України у двотижневий термін з моменту прийняття цього рішення звільнити Журбу О.І. з посади директора департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, енергозбереження, транспорту та зв’язку.”

Звільнити Олександра Журбу можуть вже на наступній сесії міськради 29 вересня. На місце, яке може звільнитися, партії вже роблять все, щоб влаштувати “свого” і намагаються очорнити можливих конкурентів, розміщуючи в соцмережі компромат на них. Про це згодом…

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *