На Сумщині на карантин хочуть закрити школу: деякі школярі та вчителі вже на самоізоляції

Конотопську школу №12 хочуть закрити на карантин через поширення коронавірусу серед учнів та вчителів. Про це повідомив 14 вересня Конотопський міський голова Артем Семеніхін. Також відомо, що в Сумах на карантині два класи та Путивлі – один клас.

У Конотопській школі виявили коронавірус у вчителя та в учня 10 класу, повідомив Семеніхін 14 вересня. Раніше було відомо, що на самоізоляції із цієї ж школи перебувають учні дев’ятого класу та вчителі, які в ньому викладали.

“Зараз приймається рішення, що 12 школа у нас вся закривається на карантин. Швидше за все, приймемо таке рішення. Тільки за один день у нас + 23 випадки захворювання на коронавірус”, – повідомив мер Конотопа.

АТ «Сумиобленерго» планує припинити постачання електроенергії КП «Міськводоканал» за борги

У цій школі навчаються більше 800 учнів.

Також газета “Путивльські відомості” з посиланням на Путивльське районне відділення Сумського обласного лабораторного центру повідомила про закриття одного класу у Путивльській школі №2, у якій навчаються півтисячі дітей.

Нагадаємо, що в Сумах один клас школи №29 на карантині. Така ж інформація про школи 4 і 24. Також сумчани повідомили, що в школі №9  COVID-19 виявлено у одного з керівників закладу. Але ця інформація поки що неперевірена. Ми сподівалися, що офіційно це буде озвучено сьогодні під час апаратної наради. Але цього не сталося…

Суспільне

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *