На Сумщині поліцейські відвідали сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах

Мета заходу – перевірка умов проживання дітей у сім’ях та профілактична робота з батьками, які мають схильність до невиконання своїх обов’язків.

Інспектори ювенальної превенції Сумського районного управління поліції спільно зі співробітниками Департаменту соціального захисту населення Сумської міської ради перевірили родини, де зростають неповнолітні діти. На час перевірки було виявлено ряд недоліків та складено 4 адміністративні протоколи щодо батьків.

При відвідуванні сімей правоохоронці перевірили як підтримуються санітарні умови житла, чи не перебувають дорослі члени сім’ї у нетверезому стані, чи дотримуються у родинах правил безпечного користування електроприладами, а також проводять бесіди із дітьми та їх батьками.

Читати також:  На Сумщині згорів автомобіль

Поліцейські перевірили 10 сімей. У трьох з них було брудно та не прибрано, а ще в одній мати знаходилася у нетверезому стані.

Відтак, працівники поліції склали 4 адміністративні протоколи за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей».

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *