На Сумщині поліція встановлює причини та обставини двох ДТП з потерпілими

У першому випадку аварія сталася в смт. Краснопілля, по вулиці Перемоги. В другому – поблизу Охтирки. В результаті обох зіткнень до лікарні потрапили четверо потерпілих громадян.

Як попередньо встановили краснопільські правоохоронці, 17-річний водій автомобіля ВАЗ-2112 допустив зіткнення з мопедом Спарк, що рухався по головній дорозі. За кермом двоколісника перебував 16-річний хлопець.
У результаті зіткнення отримав тілесні ушкодження та каретою «швидкої» був госпіталізований до лікарні 16-рійчний пасажир мопеда.

На изображении может находиться: мотоцикл

Поліцейські стосовно батьків обох неповнолітніх водіїв склали адміністративні матеріали за порушення ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей).

загрузка…

У другому випадку «не розминулися» два легковики. Рухаючись по автодорозі Харків-Охтирка, 27-річний водій Форда не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення з автомобілем Хюндай, яким керувала 32-річна жінка.

На изображении может находиться: автомобиль и на улице

Внаслідок аварії водійка Хюндая та дві пасажирки Форда отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.
Поліція вилучила транспортні засоби та помістила їх на спецмайданчик.

На Сумщині взято під варту двох підозрюваних у вбивстві знайомого

За фактами обох дорожньо-транспортних подій слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 та ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».
Тривають досудові розслідування.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *