На Сумщині проводять благодійну акцію “Збери дитину до школи”

Напередодні нового учбового року Сумський обласний центр соціальних служб проводить щорічну благодійну акцію «Збери дитину до школи». Всі охочі можуть допомогти зібрати шкільне приладдя для дітей з сімей, які перебувають у важкій життєвій ситуації.

Із року в рік акція не втрачає своєї актуальності, адже її головна мета – допомогти хлопцям і дівчатам з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та соціально небезпечному положенні, підготуватися до навчального року нарівні з однолітками: одягнутися, взутися і зібрати портфелик з усім необхідним шкільним приладдям.

 Читати також: Привласнення 1,5 млн грн під час будівництва амбулаторії на Сумщині – судитимуть організатора схеми, директора ТОВ та службовця ОДА

Зазвичай таку допомогу отримують діти з сімей зі складним матеріальним становищем, діти, що виховуються без матері або батька, діти батьків з інвалідністю, багатодітні родини, вимушені переселенці, а також діти, що були повернуті у сім’ї на період карантину, спричиненого пандемією коронавірусу COVID-19.

Їм на сьогодні найважче, адже на їх повернення в сім’ї не чекали, і на утримання цих дітей грошей не вистачає, уже не кажучи про те, що батьки мають подбати про їх навчання і розвиток.

 Читати також: У Сумах розшукують велокрадія (фото)

Запрошуємо всіх небайдужих долучитися до акції збору шкільного приладдя та спільними зусиллями подарувати дітям щасливий та радісний початок навчання у школі!

ЯК ДОЛУЧИТИСЬ:
Всю інформацію можна отримати за номером 0936598477. Сумський обласний центр соціальних служб чекає небайдужих за адресою вул. Троїцька, 26.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *