На Сумщині розшукали жінку, яка заблукала в лісі

52-річна жінка, жителька с. Волокитине, пізно ввечорі поверталась з сусіднього села і заблукала. Врятували її поліцейські, яким вона зателефонувала за допомогою.

Отримавши повідомлення на пошук жінки негайно вирушив екіпаж сектору реагування патрульної поліції Путивльського відділення у складі поліцейського СРПП Михайла Прасолова та інспектора СРПП Ігоря Киреєва. В телефонній розмові заявниця не могла пояснити де знаходиться. Казала лише, що їй холодно і страшно, бо вона збилась з дороги. Навкруги ліс і болото. А в суцільній темряві вона не може зорієнтуватись куди йти далі.

Обережно! На Сумщині промишляють фейкові працівники газової служби [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/region/oberezhno-na-sumshhini-promishljajut-fejkovi-pracivniki-gazovoi-sluzhbi/” target=”blank” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]
«Знаючи попереднє місце знаходження жінки, ми розпочали пошуки саме з села. Зв’язок з нею підтримували за допомогою мобільного телефону. Заспокоювали і розпитували про маршрут її руху, аби за її підказками намагатися пройти тією ж дорогою» – розповідає Михайло Прасолов.
Пошуки тривали близько п’яти  годин. Вжитими заходами жінку знайшли і доставили додому. За що вона їм щиро вдячна.

Фото ілюстративне

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *