На Сумщині судитимуть чоловіка, який позбавив життя двох осіб та намагався приховати злочин

Охтирською місцевою прокуратурою затверджено та 11 лютого 2021 року направлено до суду обвинувальний акт стосовно 37-річного чоловіка, який позбавив життя двох осіб та намагався приховати злочин.

Подія сталась в Охтирському районі. Місцевий житель заявив у поліцію про зникнення сусідів. Прибувши за викликом, правоохоронці виявили в будинку два трупи – повішеного чоловіка та його співмешканку зі слідами побоїв на тілі.

Як розповів керівник Охтирської місцевої прокуратури Олександр Язиков, спочатку все виглядало так, ніби чоловік побив до смерті жінку, а потім вчинив самогубство через повішання. Однак уході проведеного слідства встановлено, що до злочину причетний зовсім інший чоловік. Як з’ясувалось, 12 вересня 2020 року до загиблих приходив їх знайомий.

Читати також:У Сумах знову спіймали водія маршрутки з травичкою

На ґрунті ревнощів він спочатку задушив чоловіка, якому того дня виповнилось 42 роки, а потім побив до смерті 44-річну жінку. Щоб уникнути покарання, інсценував самогубство чоловіка.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) КК України. За скоєне йому загрожує довічне позбавлення волі.

Пресслужба обласної прокуратури

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *