На Сумщині затримали чоловіка, який завдав смертельних тілесних ушкоджень своїй співмешканці

Подія сталася учора, у селі Боромля. До відділення поліції №1 (м. Тростянець) надійшло повідомлення від однієї з місцевих жительок про те,  що вона виявила свою сусідку без ознак життя. На виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група для встановлення всіх обставин події.

Там працівники поліції виявили тіло 39-річної жінки, яке у подальшому було направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Згідно з лікарським свідоцтвом, смерть потерпілої настала внаслідок отримання тяжких тілесних ушкоджень.

 Читати також: Аби полікувати зуби 22-річній доньці-інваліду сумчанин звернувся до соцзахисту за грошима

У ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили зловмисника. Ним виявився 44–річний співмешканець померлої. Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції вирішують питання про повідомлення зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та обрання йому запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *