Наніс дружині не менше 15 ударів по голові та пішов спати: на Сумщині прокуратура домоглась максимального покарання для чоловіка

За принципової позиції Сумської обласної прокуратури рішенням Сумського апеляційного суду 24 грудня 2021 року скасовано вирок суду першої інстанції, 37-річного обвинуваченого визнано винним в нанесенні смертельних ушкоджень своїй дружині та засуджено до 10 років позбавлення волі (ч. 2 ст. 121 КК України).

Прокурори в суді довели, що 14 жовтня 2020 року в м. Глухів обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, наніс своїй дружині не менше 15 ударів по голові руками та ногами. Після цього жінку, яка перебувала без свідомості, накрив ковдрою, а сам пішов спати. На ранок 10-річна донька потерпілої виявила матір без ознак життя.

Читати також: У Сумській ОДА обіцяють реагувати на зниження температури у квартирах: куди дзвонити?

За вироком суду першої інстанції обвинуваченого було засуджено до 8 років позбавлення волі, однак прокуратура не погодилась із таким рішенням і оскаржила його в суді апеляційної інстанції, наполягаючи на максимальному покаранні для обвинуваченого.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *