Під час карантину мешканці Сумщини можуть купувати ліки з безкоштовною доставкою

З 30 березня ця послуга доступна для жителів Сумщини. Усе – завдяки проєкту «ЛікиВдома». Меморандум про партнерство підписали Сумська облдержадміністрація та Сервіс пошуку та доставки ліків Liki24.comПро це повідомляє прес-служба Сумської ОДА.

Завкафедри Медичного інституту СумДУ: сумчанам про коронавірус (відео)

«Ми підписали Меморандум з проєктом «ЛікиВдома» для того, щоб допомогти жителям нашої області отримувати ліки за оптимальною ціною. А головне – зі зручною безкоштовною доставкою. Це особливо актуально під час карантину, – повідомив голова облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО. – У жителів невеличких та віддалених населених пунктів області, у людей похилого віку або осіб з інвалідністю не завжди є можливість самостійно придбати необхідні медикаменти. Нова послуга стане їм у нагоді».

Для того, щоб скористатися сервісом, достатньо обрати потрібні ліки на сайті Liki24.com, сформувати замовлення та у способах доставки обрати «Доставка Укрпоштою». Сайт Сервісу відразу покаже оптимальну ціну на обрані ліки, яка у середньому буде на 20% нижчою за аптечну. Також можна замовляти через сервіс медикаменти за держпрограмою «Доступні ліки».

У Сумську область надійшов гуманітарний медичний вантаж з Китаю

Звертаємо увагу, що доставка безкоштовна. Терміни виконання замовлення – згідно з нормами Укрпошти. Посилки можна отримувати у поштових відділеннях або замовити адресну доставку до дверей.

Замовити доставку не можна на медикаменти, які потребують спеціального температурного режиму зберігання, а також ті, котрі входять до переліку наркотичних, психотропних засобів і прекурсорів, є сильнодіючими або отруйними лікарськими засобами.

Замовлення за програмою «ЛікиВдома» можна буде оформити і за телефоном – 068 296 14 52.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *