Поїздка в сумській маршрутці закінчилася для сумчанки переломом руки

Нещасливим став день Хрещення Господнього для однієї із сумчанок. Через конфлікт із водієм маршрутки №2 вона зламала руку.

Жінка вранці їхала маршрутом Прокоф’єва – Ковпака. До кінцевої зупинки машина не доїхала метрів п’ятдесят і водій сказав пасажирам, щоб вони виходили. Жінка не погодилася і попросила водія довезти до зупинки, оскільки бордюри завалили снігом після очищення дороги трактором.

Водій розлютився, щоправда, зачинив двері та проїхав ще кілька метрів, знову відчинив двері та зажадав, щоб пасажири вийшли. А потім, за словами жінки, просто смикнув її за пальто та почав виштовхувати з маршрутки. Вона схопилася за двері, але сили були явно не рівні, “джентльмен” її все-таки виштовхнув. Жінка впала на дорогу і зламала кисть, та ще й пальто порвала. Водій же спокійно зачинив двері, насамкінець ще й погрожував жінці, і поїхав, не звертаючи уваги на її крики.

Читати також: Приватизація для «своїх»: половина приміщень, викуплених у Сумах у 2021 році, дісталися депутатам міської ради та близьким до них людям

Сумчанка дісталася травмпункту в 1-у клінічну лікарню, там їй наклали гіпс на кисть руки і два пальці, а її дочка викликала поліцію. Поліцейські приїхали, за цим фактом слідчий відділ Сумського райвідділу поліції розпочав досудове розслідування за ст. 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження), яка передбачає покарання у вигляді громадських робіт на строк від 150 до 240 годин, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до двох років, або позбавлення волі на той самий термін. Ведуться слідчі дії щодо встановлення всіх обставин події.

Прокоментував цей випадок і начальник міськвідділу транспорту Сумської міськради Сергій Яковенко: “Ми зв’язалися з перевізником, який проведе службове розслідування, щоб встановити всі обставини цього інциденту. За результатами розслідування вживатимемо відповідних заходів”.

***

Складність у тому, що постраждала не бачила номер машини. Вся надія на те, що вона запам’ятала кривдника і, якщо поліцейські проводитимуть упізнання, його впізнає. Але є ще й перевізник, якому подібні сюрпризи від свого водія незадовго до транспортного конкурсу (виконком оголосив його 26 січня, а засідання конкурсного комітету заплановано на 3 березня) зовсім ні до чого.

Тож, можливо, публічно результати службового розслідування не будуть озвучені, а з постраждалою спробують домовитися. Чим закінчиться ця історія, побачимо…

shans.com.ua

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *