Поліція розшукує двох чоловіків із Сумщини, які поїхали на заробітки та не повернулися

Поліцейські Шостки продовжують пошуки безвісті зниклих жителів Шостки Юрія Воронця та Сергія Великоконя. Обидва поїхали на заробітки на Київщину і назад не повернулися, на зв’язок з рідними вони не виходять. Поліцейські вживають всіх заходів щодо розшуку безвісті зниклих шосткинців і дуже розраховують на допомогу небайдужих громадян.

На вигляд Юрію 35-40 років, зростом близько 170 – 175 см, середньої статури. Має русяве волосся та світло-карі очі. Серед особливих прикмет: на лівій руці в області ліктя мається шрам після операції та в цій кінцівці залишилася спиця, через це його рука повністю не випрямляється. Також на одній з рук, між великим та вказівним пальцем, мається татуювання у вигляді «крапки». Під час розмови чоловік активно жестикулює.

 Читати також: У Сумах громадський транспорт буде брати стоячих пасажирів

Сергію на вигляд близько 40 років, зростом близько 180 – 185 см, середньої статури. Має русяве коротке волосся та світлі очі. Серед особливих прикмет – татуювання на шиї у вигляді символу.

На розшук безвісті зниклих зорієнтований особовий склад поліції Шостки. Відповідне орієнтування з описом зовнішності та фотокартками безвісті зниклих шосткинців розіслане у всі відділи та відділення поліції України.

Правоохоронці закликають всіх громадян не бути байдужими. Якщо комусь відома будь-яка інформація, що допоможе в розшуку Юрія Воронця та Сергія Великоконя, прохання повідомити до Шосткинського районного управління поліції: м. Шостка, вул. Свободи, 67, або зателефонувати за номерами 050-327-91-48 (чергова частина), або на цілодобову лінію служби «102».

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *