Ще двох ворожих прибічників викрила СБУ на Сумщині

Возможно, это изображение 3 человека и в помещении

Росіянин та охоронець приватної структури підтримували збройну агресію проти України та виправдовували злочини окупантів.

У Краснопіллі та Ромнах співробітники Служби безпеки України викрили громадян росії та України, які у соцмережах поширювали контент із виправдовуванням збройної агресії проти України та злочинних дій російських окупантів на території нашої держави.

Встановлено, що з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну громадянин рф з посвідкою на тимчасове проживання в Україні, який мешкає у Краснопіллі, а також охоронець приватної фірми, житель Ромен, активно поширювали серед своїх знайомих та у соцмережах антиукраїнські наративи. Зловмисники розповідали та репостили фейки про “укрофашистів”, справедливість “спецоперації” рф проти України та героїзували російських окупантів.
Возможно, это изображение текст
У ході санкціонованих обшуків у помешканнях фігурантів правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, сім карти та мобільні пристрої, які містять докази протиправної діяльності.
Зловмисникам повідомлено про підозру за ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України.
Возможно, это изображение 2 человека, в помещении и текст «сбу служба безпеки украёни»
Наразі СБУ перевіряє інформацію щодо можливих зв’язків чоловіків зі спецслужбами країни-агресора.

Викрили та блокували ворожих агітаторів співробітники Управління СБ України в Сумській області за процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *