Сумські патрульні допомогли бабусі, яка приїхала до доньки і заблукала (відео)

Подія сталася вчора на вулиці Степана Бандери. Патрульних викликала чергова автовокзалу за проханням допомогти бабусі.

На місці події інспекторів 1-ї роти, Олександра Буряка та Сергія Ключника, зустріла заявниця. Поруч сиділа і плакала літня жінка. Вона мала вади слуху та мовлення, тож чітко пояснити, яка допомога їй потрібна, не могла.

Патрульні розуміли, що бабуся була в стані сильного хвилювання, тож негайно викликали бригаду лікарів на місце події. А трохи заспокоївши громадянку, інспектори почали писати їй запитання, на які вона потім відповідала.

 Читати також: У Сумах скоро запрацює фонтан, який був заарештований

67-річна жінка дістала із сумки та дала патрульним зошит, у якому були записані різні номери телефону. Вартові порядку, знайшовши телефон дочки, відразу зателефонували їй та повідомили про місце перебування її матері.

Коли дочка приїхала на місце, з’ясувалося, що літня жінка приїхала до неї із сусіднього села. На вокзалі вона розгубилася, бо не знала, куди йти далі. На щастя, з бабусею було все гаразд. Лікарі оглянули її та надали необхідну допомогу. Патрульні ж відвезли дочку та її матір додому.

Шановні громадяни! Якщо ви побачили розгублену літню людину, то запитайте в неї, можливо, їй потрібна допомога. У разі необхідності відразу телефонуйте 102. Патрульні завжди допоможуть.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *